Gewokte noedels met kipsaté met teriyakisaus

In dit recept kip met noedels en teriyakisaus maken de kipsaté en teriyakisaus een heerlijke combinatie. De ketjap marinade geeft de kipsaté zijn zalige smaak. Eet smakelijk!

4 stemmen

25 min
Kruidig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de Conimex wok noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes en meng ze met de Conimex ketjap marinade en 1 eetlepel Conimex wokolie. Rijg de blokjes kip aan satéstokjes.

Rooster de spiesjes op de BBQ, op een hete grillplaat of in een hete grillpan, in 8 minuten rondom bruin en gaar. Snijd ondertussen de knoflook in plakjes.

Verhit een wok, schenk er een eetlepel wokolie in en wok hierin de wokgroenten en de knoflook 3 minuten. Schep de noedels erdoor, 6 eetlepels Conimex woksaus teriyaki honing en warm het gerecht goed door. Voeg naar smaak eventueel wat zout en peper toe en meng de sesamzaden door de noedels.

Verdeel de gewokte noedels over 2 borden, leg de spiesjes ernaast en geef de Teriyakisaus er apart bij.

Serveertip

Deze gewokte noedels met kipsaté met teriyakisaus is lekker met Conimex Kroepoek Saté.

Variaties

Lekker anders kan ook: Ook heerlijk met warme Conimex Pinda Satésaus erbij.