Ingrediënten
ongegroepeerd
- 400 gram witte rijst
- 600 gram gebroken sperziebonen
- 10 eetlepels Conimex Woksaus Lemongrass Chili
- 400 gram kipfilet
- 2 uien
- 2 eetlepels Conimex Wok Olie
- 3 eetlepels fijngehakt peterselie
- 0.5 zak Conimex Kroepoek Curry 75g
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en giet hem af. Kook de sperziebonen 8 min. in water. Giet ze af en schep er 2 eetlepels woksaus door.
-
Snijd ondertussen de kipfilet in grote stukken van ca. 4 cm. Pel en snijd de uien in partjes. Verhit 2 eetlepels wok olie in een wok. Roerbak de kip 3 min. Voeg de ui toe en wok nog 4 min. Schep de rest van de woksaus en peterselie erdoor en roerbak nog 1 min.
-
Verdeel de rijst over 4 grote borden of kommen, schep de boontjes en de Lemongrass-Chilikip erbij. Geef de kroepoek er apart bij.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers