Gewokte knoflookgarnalen

Verrukkelijke gewokte knoflookgarnalen. Vol van smaak door de Conimex Kruidenpasta Rode Curry. Een geconcentreerde pittige kruidenpasta met kokos en rode pepers. Serveer deze kruidige gamba's als voorgerecht, tapas, gourmet, barbecue en bij rijstgerechten met groentes.

2 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Pel en snijd de teentjes knoflook fijn.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en roerbak hierin de garnalen 2 minuten. Bak dan de knoflook een minuutje mee, roer de Conimex Kruidenpasta Rode Curry erdoor en voeg daarna de Conimex Ketjap Asin en de room toe. Laat dit 2 minuten pruttelen.

Knijp de citroen erboven uit en strooi de bieslook erover en serveer de garnalen direct.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de gewokte knoflookgarnalen,Conimex Sambal op tafel.

Variaties

Voeg met de knoflook 6 in reepjes gesneden shii-takes toe. Vervang de bieslook door in dunne ringetjes gesneden lente-ui.