Gewokte Knoflook-Korianderrijst met vis en boontjes

Heerlijke gewokte Knoflook-Korianderrijst met vis en boontjes. Verrukkelijke en gezond rijstgerecht met visfilet, worteltjes, sperzieboontjes en koriander. Extra lekker en vol van smaak door Conimex Woksaus Knoflook Koriander. Mag niet ontbreken bij een rijstgerecht.

6 stemmen

20 min
Mild

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Snijd ondertussen de worteltjes in plakjes. Pel en snijd de ui fijn. Kook de boontjes en de worteltjes 5 min. in ruim kokend water. Afgieten. Snijd de visfilets in stukjes van ca. 3 cm.

Verhit een scheutje Conimex Wok Olie in een wok. Bak de visstukjes rondom lichtbruin. Haal ze even uit de pan. Bak vervolgens de boontjes, de uien en de worteltjes 4 min. Schep de rijst en de Conimex Woksaus Knoflook Koriander erdoor en roerbak nog 3 min. Schep de helft van de koriander en de visstukjes erdoor en warm goed door.

Verdeel de knoflook-korianderrijst over 4 grote borden of kommen en bestrooi met de rest van de koriander.

Serveertip

Geef bij de gewokte Knoflook-Korianderrijst met vis en boontjes Conimex Seroendeng voor een knappertje.

Variaties

Vervang de visfilet door gepelde garnalen.