Gewokte knoflook koriander vis met worteltjes

Rijst, gewokte knoflook-koriander vis met worteltjes en Conimex Kroepoek. Extra lekker rijstgerecht door Conimex Woksaus Knoflook Koriander. Kies bij de vis uit bijvoorbeeld pangasius, tilapia, roodbaars en koolvisfilet.

0 stemmen

20 min
Mild

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ondertussen de worteltjes schoon en snijd ze in dunne, schuine plakjes. Snijd de lente-uitjes in stukjes en de visfilet in blokjes van 3 cm.

Verhit een wok, schenk er wat Conimex Wok Olie in en wok hierin voorzichtig de blokjes vis in 4 minuten rondom bruin. Schep ze uit de wok en laat ze uitlekken.

Roerbak in dezelfde wok de worteltjes 5 minuten. Wok de lente-ui 2 minuten mee en meng dan de Conimex Woksaus Knoflook Koriander erdoor. Laat het gerecht even goed doorwarmen en schep dan voorzichtig de visblokjes erdoor.

Verdeel de warme rijst over 4 diepe borden, schep de vis en groenten erop. Geef de Conimex Kroepoek klein naturel er apart bij.

Serveertip

Zet voor de liefhebber bij de gewokte knoflook-koriander vis met worteltjes Conimex Gebakken Uitjes op tafel.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 644,0 kcal
Proteïnes 27,1 g
Suikers 27,3 g
Vezels 5,5 g
Vetten: 9,7 g
- Verzadigde vetten 2,0 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 7,0 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 70,9 mg
Sodium 813,4 mg

* 1 portie = 100 g