Gewokte Kip Teriyaki met broccoli en champignons

Teriyaki saus is een heerlijke smaakmaker. Kipfilet wordt in Conimex Wok Olie gebakken met broccoli en champignons en op smaak gebracht met Conimex Woksaus Teriyaki. Geserveerd met witte rijst bestrooid met peterselie en krokante Conimex Kroepoek Cassave zet je een heerlijke roerbak op tafel.

60 stemmen

20 min
Mild en kindvriendelijk

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snijd de kipfilet in stukken. Was en snijd de broccoli in kleine roosjes. Snijd de champignons in vieren. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de kip 3 minuten. Wok de broccoli 5 minuten mee en voeg dan de champignons toe. Bak nog 2 minuten.

Meng de Conimex Woksaus Teriyaki Honing met de kip en laat het goed warm worden. Verdeel de rijst over 4 borden en schep de Kip Teriyaki ernaast. Bestrooi met de peterselie en geef de kroepoek er apart bij.

Serveertip

Voeg Conimex Sambal Manis naar smaak toe, hoe meer sambal je aan de gewokte Kip Teriyaki met broccoli en champignons toevoegt hoe pittiger het gerecht.

Variaties

Vervang de broccoli roosjes door sugar snaps voor een lekker knapperig wokgerecht.