Gewokte kip met spitskool, bieslook en rijst

Deze gewokte kip met spitskool staat binnen 20 minuten op tafel. Met gebakken kip, gewokte spitskool in een Conimex woksaus zoete soja. Lekker met knapperige kroepoek naturel en Sambal Brandal.

5 stemmen

15 min
Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet en laten uitlekken. Snijd ondertussen de spitskool in kleine stukjes.

Verhit een wok, voeg de Conimex Wok Olie toe en wok de kip 5 min. Voeg de spitskool toe en roerbak nog 6 min. Voeg de woksaus Zoete Soja toe en warm goed door. Voeg op het laatst de bieslook toe.

Schep de rijst op 4 borden en verdeel de gewokte kip met spitskool en bieslook erover.

Serveertip

Geef bij de Gewokte kip met spitskool, bieslook en rijst lekker knapperige Conimex Smaakmakers Kroepoek Naturel en Sambal Brandal om zelf naar smaak toe te voegen.

Variaties

Voeg met de woksaus ook 2 gepelde en in partjes verdeelde mandarijntjes toe.