Ingrediënten
ongegroepeerd
- 300 g witte rijst
- 4 el Conimex Ketjap Manis
- 3 el Conimex Wok Olie
- 2 eieren
- 200 g gesneden prei ringen
- 200 g diepvries doperwtjes
- 150 g hamblokjes
- 19 g Conimex Kruidenmix voor Nasi
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de eieren los met 2 el Conimex Ketjap Manis.
-
Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een grote koekenpan, giet het losgeklopte ei erin de pan en laat dit bakken tot de onderkant van de omelet een beetje bruin en de bovenkant droog is. Laat ei op een bord glijden, rol het op en snijd het in plakjes.
-
Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 1 el olie in en roerbak hierin de prei 5 minuten. Voeg de doperwtjes, de hamblokjes, de Conimex Kruidenmix voor Nasi, 2 el ketjap, de omeletreepjes en de warme rijst toe en bak het gerecht nog even, tot alles door en door warm is.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.