Ingrediënten
ongegroepeerd
- 350 g rijst
- 180 g gekruide tofureepjes
- 3 el Conimex Gembersiroop
- 3 el Conimex Wokolie
- 450 g nasi-bamigroenten
- 150 g tauge
- 10 el Conimex Woksaus Teriyaki
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Meng de gekruide tofublokjes met 3 el gembersiroop in een kom.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verhit in een wok 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de groenten ca. 3 minuten. Voeg 10 el Conimex teriyaki woksaus toe en meng het geheel goed door elkaar. Voeg als laatste de taugé toe en wok deze nog even kort mee.
-
Verhit in een wok of koekenpan 1 el Conimex wokolie en roerbak hierin op laag vuur de gemarineerde tofublokjes goudbruin.
-
Serveer de groenten en de rijst met de tofublokjes.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.