Gewokte groenten in rode curry

Lekkere bloemkool en broccoli in pittige curry saus. Dit gerecht is pittig en vol van smaak door de Conimex rode curry paste. Dit heerlijke vegetarische Aziatische gerecht wordt geserveerd met witte rijst en seroendeng.

10 stemmen

20 min
Pittig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snij de bloemkool en broccoli in roosjes, en snipper de ui.

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.

Verhit 2 el Conimex wokolie, roerbak hierin de ui, de bloemkool en de broccoli gaar.

Voeg de Conimex kruidenpasta Rode Curry en de Conimex kokosmelk toe. Roer het geheel goed door en laat het nog ca. 1 minuut zacht koken

Serveer de Gewokte groenten in rode curry met rijst en Conimex seroendeng.

Serveertip

Serveer voor de liefhebbers Conimex sweet chilli kroepoek bij de gewokte groenten in rode curry.

Variaties

Voor een iets minder pittige smaak is het lekker om de Conimex rode curry paste te vervangen voor Conimex groenten curry paste.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 319,0 kcal
Proteïnes 4,3 g
Suikers 8,6 g
Vezels 4,5 g
Vetten: 27,3 g
- Verzadigde vetten 12,7 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 19,5 g
Transvetten 0,1 g
Cholesterol 0,8 mg
Sodium 425,1 mg

* 1 portie = 100 g