Gewokte groenten in rode curry

Gewokte groenten in rode curry

Lekkere bloemkool en broccoli in pittige curry saus. Dit gerecht is pittig en vol van smaak door de Conimex rode curry paste. Dit heerlijke vegetarische Aziatische gerecht wordt geserveerd met witte rijst en seroendeng.

Servings

4

Prep

20 min

Cook time

Pittig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 bloemkool
  • 1 stronk broccoli
  • 1 ui
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 77 g Conimex Thaise Rode Curry Paste (1 zakje)
  • 1 pakje Conimex Kokosmelk 250ml
  • 4 el Conimex Seroendeng
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 319
    • Eiwitten 4.3g
    • Koolhydraten incl. vezels 17.4g
    • Koolhydraten excl. vezels 12.9g
    • Suikers 8.6g
    • Vezels 4.5g
    • Vetten 27.3g
    • Verzadigde vetten 12.7g
    • Onverzadigde vetten 14.6g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.0g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.2g
    • Transvet 0.1g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 425mg
    • Zout 1.06g
    • Calcium 3%
    • Ijzer 2%
    • Potassium 8%
    • Vitamine C 43%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snij de bloemkool en broccoli in roosjes, en snipper de ui.

  2. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.

  3. Verhit 2 el Conimex wokolie, roerbak hierin de ui, de bloemkool en de broccoli gaar.

  4. Voeg de Conimex kruidenpasta Rode Curry en de Conimex kokosmelk toe. Roer het geheel goed door en laat het nog ca. 1 minuut zacht koken

  5. Serveer de Gewokte groenten in rode curry met rijst en Conimex seroendeng.