Gewokte bami met garnalen en spitskool

Deze bami met garnalen en spitskool is een heerlijk en vlot gerecht. Garnalen zijn snel gebakken en de mix voor bami goreng maakt ook dat een eitje! Garneren met basilicum en eet smakelijk!

1 stem

20 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex mie nestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Maak ondertussen de spitskool schoon en snijd in dunne reepjes. Wel de Conimex mix voor bami goreng volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit een wok, schenk een eetlepel Conimex wokolie in en wok hierin de garnalen 3 minuten. Roerbak dan de spitskool 4 minuten mee. Meng hier vervolgens de gewelde mix en de mie doorheen en roerbak het gerecht nog 2 minuten. Schep er op het laatst de helft van de basilicum doorheen.

Verdeel de bahmi over 4 diepe borden of kommen, bestrooi met de basilicum en geef de Conimex sate kroepoek er apart bij.

Serveertip

Deze gewokte bami met garnalen en spitskool is lekker met Conimex Ketjap Manis.

Variaties

Vervang de spitskool door Chinese kool of paksoi.