Gewokte Babi Pangang met groente-kokosrijst

Verrukkelijke gewokte Babi Pangang met groente-kokosrijst. Nederlands bekendste Chinees-Indisch gerecht. Heerlijke hamlapreepjes wokken met Conimex Wokolie in Conimex Pangangsaus en daarna wokgroentes roerbakken. In slechts 20 minuten tijd staat dit rijstgerecht met varkensvlees al op tafel!

3 stemmen

15 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.

Snijd de hamlappen in dunne lange reepjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en wok de vleesreepjes ca. 5 minuten. Voeg de Conimex Babi Pangangsaus toe en verwarm 5 minuten.

Verhit ondertussen een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 6 tot 7 minuten. Voeg de rijst, de Conimex Geraspte Kokos en een klein scheutje Conimex Ketjap Asin toe en wok 2 minuten mee.

Verdeel de rijst over 3 of 4 borden, schep de babi pangang erop en de Conimex Atjar Tjampoer ernaast.

Serveertip

Geef bij de gewokte Babi Pangang met groente-kokosrijst lekker krokante Conimex Kroepoek Naturel en zet lekker pittige Conimex Sambal Brandal op tafel om zelf naar smaak te voegen.