Gemarineerde vis met verse gember en wortel

Gemarineerde vis met verse gember en wortel

Dit vis recept met verse gember en wortel geeft een zalig gerecht. De ketjap marinade geeft de vis een fijne smaak en samen met de mihoen is het gerecht helemaal af!

Servings

2

Prep

15 min

Cook time

Mild

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 125 g Conimex Mihoen
  • 300 g stevige visfilet (bijv. kabeljauw)
  • 3 el Conimex Ketjap Marinade
  • 400 g geschrapte worteltjes
  • 5 cm verse gember
  • 1 el Conimex Wok Olie
  • 6 el Conimex Woksaus Knoflook Koriander
  • 2 el koriander, grof gehakt
  • Serveergrootte 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 640
    • Eiwitten 34.8g
    • Koolhydraten incl. vezels 103.4g
    • Koolhydraten excl. vezels 96.7g
    • Suikers 37.2g
    • Vezels 6.7g
    • Vetten 12.9g
    • Verzadigde vetten 2.9g
    • Onverzadigde vetten 8.9g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 1.5g
    • Meervoudig onverzadigd vet 1.3g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 105mg
    • Natrium 1952mg
    • Zout 4.87g
    • Calcium 9%
    • Ijzer 20%
    • Potassium 37%
    • Vitamine C 19%
    • Vitamine A 596%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de Conimex mihoen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af in een vergiet, spoel ze met koud water af en laat ze goed uitlekken.

  2. Snijd de visfilet in repen en meng ze met 3 eetlepels Conimex ketjap marinade. Laat het 3 minuten staan om te marineren. Snijd ondertussen de worteltjes in dunne schuine plakjes. Schil en snijd de gember in dunne reepjes.

  3. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er een eetlepel Conimex wok olie in en wok hierin de wortelplakjes en de gemberreepjes 5 minuten. Roerbak de vis 3 minuten voorzichtig mee.

  4. Voeg de mihoen en de Conimex woksaus knoflook koriander toe en roerbak voorzichtig nog een paar minuten.

  5. Schep de gemarineerde vis in diepe borden of kommen. Bestrooi met de koriander.