Gemarineerde karbonaadjes met Babi pangangsaus

Dit recept karbonade met babi pangang saus maken een heerlijk gerecht. De combinatie van een hot marinade, het vlees en de noedels met roerbakgroenten is een smaaksensatie die je niet wilt missen.

0 stemmen

35 min
Pittig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Maak de Conimex Hot Marinade volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk hiermee de karbonaades en laat ze 15 minuten marineren.

Gril de karbonaadjes in een grillpan of onder de hete grill in 15-20 minuten gaar. Kook ondertussen de Conimex wok noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, spoel ze koud en laat ze uitlekken.

Bereid de Conimex babi pangangsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de gember en snijd in heel dunne reepjes.

Verhit een wok, schenk 2 eetlepels Conimex wok olie in en wok hierin de groenten met de gember 5 minuten. Meng er de noedels en 3 eetlepels Babi Pangangsaus door en warm het gerecht even goed door.

Schep de noedels op 4 borden, leg de karbonaadjes ernaast en schep de saus erover. Geef de Conimex kroepoek naturel erbij.

Serveertip

Deze gemarineerde karbonaadjes met babi pangangsaus zijn lekker met Conimex Atjar Taugé.

Variaties

Gebruik in plaats van Chinese roerbakgroenten, fijn gesneden Chinese kool en wok ook 2 fijngehakte teentjes knoflook mee.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 650,0 kcal
Proteïnes 32,0 g
Suikers 16,4 g
Vezels 9,5 g
Vetten: 25,3 g
- Verzadigde vetten 5,8 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 251,7 g
Transvetten 0,1 g
Cholesterol 66,0 mg
Sodium 882,5 mg

* 1 portie = 100 g