Gemarineerde karbonaadjes met Babi pangangsaus

Gemarineerde karbonaadjes met Babi pangangsaus

Dit recept karbonade met babi pangang saus maken een heerlijk gerecht. De combinatie van een hot marinade, het vlees en de noedels met roerbakgroenten is een smaaksensatie die je niet wilt missen.

Servings

4

Prep

20 min

Cook time

Pittig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 zakje Conimex Marinademix Hot
  • 4 kleine varkenskarbonades
  • 1 pak Conimex Wok Noedels
  • 1 zakje Conimex Babi Pangangsaus
  • 50 g verse gemberwortel
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 800 g roerbakgroenten
  • 33.3 g Conimex Kroepoek klein naturel
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 650
    • Eiwitten 32.0g
    • Koolhydraten incl. vezels 69.6g
    • Koolhydraten excl. vezels 60.1g
    • Suikers 16.4g
    • Vezels 9.5g
    • Vetten 25.3g
    • Verzadigde vetten 5.8g
    • Onverzadigde vetten 13.5g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 1.4g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.5g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 66mg
    • Natrium 883mg
    • Zout 2.21g
    • Calcium 1%
    • Ijzer 6%
    • Potassium 10%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Maak de Conimex Hot Marinade volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk hiermee de karbonaades en laat ze 15 minuten marineren.

  2. Gril de karbonaadjes in een grillpan of onder de hete grill in 15-20 minuten gaar. Kook ondertussen de Conimex wok noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, spoel ze koud en laat ze uitlekken.

  3. Bereid de Conimex babi pangangsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de gember en snijd in heel dunne reepjes.

  4. Verhit een wok, schenk 2 eetlepels Conimex wok olie in en wok hierin de groenten met de gember 5 minuten. Meng er de noedels en 3 eetlepels Babi Pangangsaus door en warm het gerecht even goed door.

  5. Schep de noedels op 4 borden, leg de karbonaadjes ernaast en schep de saus erover. Geef de Conimex kroepoek naturel erbij.