Gele amandelrijst met vleesreepjes

Heerlijke gele amandelrijst met vleesreepjes. De vleesreepjes marineer je met Conimex Ketjap Marinade en daarna wok je de vleesreepjes, rode peper en broccoli. Serveer het met gele rijst met amandelen. Serveer met Conimex Kroepoek Cassave en geniet met z'n tweetjes van dit hoofdgerecht.

0 stemmen

10 min
Mild

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.

Meng de vleesreepjes met de Conimex Ketjap Marinade. Laat het 3 minuten staan om te marineren. Kook de broccoli in ruim kokend water met wat zout in 3-4 minuten beetgaar. Afgieten.

Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd de peper in dunne ringetjes. Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en wok de vleesreepjes en de peperringetjes 3 minuten. Wok de broccoli ca. 2 minuten mee.

Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en wok de vleesreepjes en de peperringetjes 3 minuten. Wok de broccoli ca. 2 minuten mee.

6. Hak de amandelen grof en meng met de warme gele rijst. Breng eventueel verder op smaak met wat peper.

7. Schep de rijst, vleesreepjes en broccoli in twee kommen. Bestrooi met wat Conimex Kroepoek Cassave en geef de rest er apart bij.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de gele amandelrijst met vleesreepjes,Conimex Sambal op tafel.