Gegrilde biefstuk met Teri Yakisaus

Heerlijke gegrilde biefstuk met Teri Yakisaus. De lekkerste teri yakisaus maak je met dit recept en Conimex Sojasaus, suiker en azijn zelf. Marineer de biefstukken in Gembersiroop, Sojasaus en Conimex Wokolie eenvoudig zelf en rooster ze. Dit Aziatische vleesgerecht is extra lekker met rijst en gebakken aardappelen.

0 stemmen

15 min
Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Meng 3 el Conimex Sojasaus met de Conimex Gembersiroop, 3 el Conimex Wok Olie en wat zwarte peper. Marineer hierin de biefstukken ongeveer 10 minuten.

Rooster de biefstukken op of onder een hete grill of in een grillpan aan beide kanten bruin, naar keuze rood (1,5-2 minuten per kant), rosé (2-3 minuten per kant) of doorbakken (3-4 minuten per kant). Bestrijk ze eventueel tussendoor met de marinade.

Verwarm voor de Teri Yakisaus 2 dl sojasaus met de azijn en de suiker. Roer tot de suiker is opgelost.

Rooster in een droge hete koekenpan de sesamzaadjes goudbruin. Laat ze op een bord afkoelen.

Leg de biefstukken op een bord, schep de saus ernaast en strooi de sesamzaadjes erover.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de gegrilde biefstuk met Teri Yakisaus,Conimex Sambal op tafel.

Variaties

Vervang de biefstuk door (kalfs)ribeye.