Garnalen met woknoedels en spitskool

Dit noedels recept neemt ons terug naar de zee. De heerlijke garnalen vormen een geweldige combinatie met de spitskool en verse bieslook.

2 stemmen

15 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de Conimex wok noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet ze af, spoel ze na met koud water en laat ze goed uitlekken. Snijd de spitskool in reepjes.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 eetlepels Conimex wok olie in en wok hierin de spitskoolreepjes 2 minuten. Roerbak daarna de garnalen 2 minuten mee.

Schep de afgekoelde noedels door de garnalen en wok nog 3 minuten, tot het gerecht door en door warm is. Voeg tot slot 5 eetlepels Conimex woksaus knoflook koriander en de verse bieslook toe en schep alles nog een keer goed door elkaar.

Serveer de gewokte garnalen in diepe borden of kommen.

Serveertip

Zet bij deze garnalen met woknoedels en spitskool schaaltjes met Conimex Kroepoek en Gebakken Uitjes op tafel.

Variaties

Vervang de rauwe garnalen door in kleine blokjes gesneden stevig visfilet of in dikke plakjes gesneden krabsticks (voeg de krabsticks pas toe met de woksaus).