Garnalen met rijst en Curry Lemongrass & Chili

Geef je wokgerecht een intense Singaporese smaak met deze Curry, Lemongrass & Chili specerijenpasta.

2 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 2 porties)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Snij de paksoi in stukjes en de paprika in reepjes.

Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Verhit 2 el. Wokolie in een wokpan en wok hierin de paksoi en paprika ca. 2 min. Voeg dan de garnalen toe en wok deze kort mee.

Zet het vuur laag, voeg de Wok Paste en meng het goed door. Serveer samen met de gekookte rijst.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 557,0 kcal
Proteïnes 14,2 g
Suikers 22,0 g
Vezels 3,3 g
Vetten: 14,3 g
- Verzadigde vetten 2,5 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 0,7 g
Transvetten 0,1 g
Cholesterol 63,0 mg
Sodium 1.265,4 mg

* 1 portie = 100 g