Garnalen met rijst en Curry Lemongrass & Chili

Garnalen met rijst en Curry Lemongrass & Chili

Geef je wokgerecht een intense Singaporese smaak met deze Curry, Lemongrass & Chili specerijenpasta.

Servings

2

Prep

15 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 100 g garnalen
  • 1 paksoi
  • 1 rode paprika
  • 150 g rijst
  • 2 eetlepels Conimex Wokolie
  • 130 g Conimex Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili (1 zakje)
  • Serveergrootte 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 557
    • Eiwitten 14.2g
    • Koolhydraten incl. vezels 93.8g
    • Koolhydraten excl. vezels 90.5g
    • Suikers 22.0g
    • Vezels 3.3g
    • Vetten 14.3g
    • Verzadigde vetten 2.5g
    • Onverzadigde vetten 11.3g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.3g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.4g
    • Transvet 0.1g
    • Cholesterol 63mg
    • Natrium 1265mg
    • Zout 3.16g
    • Calcium 5%
    • Ijzer 4%
    • Potassium 9%
    • Vitamine C 130%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snij de paksoi in stukjes en de paprika in reepjes.

  2. Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  3. Verhit 2 el. Wokolie in een wokpan en wok hierin de paksoi en paprika ca. 2 min. Voeg dan de garnalen toe en wok deze kort mee.

  4. Zet het vuur laag, voeg de Wok Paste en meng het goed door. Serveer samen met de gekookte rijst.