Gado Gado salade

Gado Gado betekent letterlijk koude groenten met satésaus. Deze vegetarische Gado Gado salade, serveer je met de heerlijke Conimex pikante satésaus.

1 stem

35 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Marineer de gekruide tofureepjes in 4 el Conimex gembersiroop.

Snij de paprika, de winterpeen en de spitskool in dunne reepjes. Snij de komkommer in halve schijfjes.

Verhit 2 el Conimex wokolie in een (koeken)pan en bak hierin de tofureepjes krokant op een laag vuur.

Verwarm de Conimex pittige satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng alle groenten op het bord en serveer de salade met de satésaus. Strooi de tofublokjes en de gefrituurde uitjes over de salade.

Serveertip

Voor iets meer pit in het gerecht, kun je een rode ui snipperen voor over de salade.

Variaties

Voor een andere smaakbeleving, kun je i.p.v. de Conimex gembersiroop als marinade, ook Conimex Ketjap Manis gebruiken.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 483,0 kcal
Proteïnes 15,0 g
Suikers 17,6 g
Vezels 8,6 g
Vetten: 25,3 g
- Verzadigde vetten 4,5 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 195,8 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 0,0 mg
Sodium 559,6 mg

* 1 portie = 100 g