Gado Gado met rijstnoedels

Met Gado Gado recepten kun je oneindig variëren. Het hoofdbestandsdeel zijn gewokte groenten en natuurlijk de heerlijke Conimex Gado satésaus.

9 stemmen

35 min
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snij de paprika en de spitskool in smalle reepjes. Snij de rode ui in dunne, halve ringen. Halveer de bimi, zodat deze makkelijk te wokken is.

Kook de Conimex rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit 2 el Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin de bimi, de paprika en de rode ui ca. 3 min.

Verwarm de Conimex Gado gado satésaus, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Serveer de rijstnoedels op een bord met de spitskool, de gewokte groenten en de Conimex Gado Gado satésaus. Bestrooi de Gado Gado met wat Seroendeng.

Serveertip

Serveer de Gado Gado met een gekookt ei en Conimex kroepoek saté.

Variaties

Voor een andere smaakbeleving, kun je i.p.v. de Conimex Gado Gado satésaus, de Conimex pittige satésaus of als milde variant de Conimex milde satésaus gebruiken.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 658,0 kcal
Proteïnes 16,1 g
Suikers 32,9 g
Vezels 8,3 g
Vetten: 23,3 g
- Verzadigde vetten 6,1 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 489,0 g
Transvetten 0,1 g
Cholesterol 0,0 mg
Sodium 532,2 mg

* 1 portie = 100 g