Gado Gado met rijstnoedels

Gado Gado met rijstnoedels

Met Gado Gado recepten kun je oneindig variëren. Het hoofdbestandsdeel zijn gewokte groenten en natuurlijk de heerlijke Conimex Gado satésaus.

Servings

4

Prep

25 min

Cook time

Mild en kindvriendelijk

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 250 g Conimex Rijstnoedels 2mm
  • 1 paprika
  • 1 rode ui
  • 1 spitskool
  • 150 g bimi
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 1 pot Conimex Pindasaus Gado Gado
  • 4 el Conimex Seroendeng
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 658
    • Eiwitten 16.1g
    • Koolhydraten incl. vezels 101.6g
    • Koolhydraten excl. vezels 93.3g
    • Suikers 32.9g
    • Vezels 8.3g
    • Vetten 23.3g
    • Verzadigde vetten 6.1g
    • Onverzadigde vetten 16.8g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.1g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.5g
    • Transvet 0.1g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 532mg
    • Zout 1.33g
    • Calcium 8%
    • Ijzer 5%
    • Potassium 15%
    • Vitamine C 142%
    • Vitamine A 3%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snij de paprika en de spitskool in smalle reepjes. Snij de rode ui in dunne, halve ringen. Halveer de bimi, zodat deze makkelijk te wokken is.

  2. Kook de Conimex rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit 2 el Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin de bimi, de paprika en de rode ui ca. 3 min.

  4. Verwarm de Conimex Gado gado satésaus, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. Serveer de rijstnoedels op een bord met de spitskool, de gewokte groenten en de Conimex Gado Gado satésaus. Bestrooi de Gado Gado met wat Seroendeng.