Gado Gado met bloemkool, satésaus en ei

Gado Gado is letterlijk koude groenten met satésaus. Dit traditionele Gado Gado gerecht uit de Chinees-Indische keuken met bloemkool maak je eenvoudig zelf. Natuurlijk kan de satésaus niet ontbreken, Conimex pinda satésaus maakt deze Gado Gado echt af.

6 stemmen

25 min
Mild

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snij de bloemkool in roosjes, de wortel en spitskool in reep en de rode peper in dunne ringetjes.

Kook de rijst volgens aanwijzing op verpakking.

Kook de 2 eieren ca. 5 minuten hard.

Kook de bloemkool roosjes, en reepjes wortel ca. 4 minuten beetgaar.

Verhit 2 el Conimex Wokolie. En wok de bloemkool, wortel en peperringetjes gaar.

Pel de eieren. En snij in 4 gelijke partjes.

Bereid de Conimex Pinda Satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking.

Dresseer de rijst, groente en ei met de pindasaus op een grote schaal. Strooi over het geheel Conimex gebakken uitjes. Serveer Conimex saté kroepoek en de rijst erbij.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de gado Gado met bloemkool en kroepoek, Conimex Sambal Oelek op tafel.

Variaties

Voor een andere smaakbeleving kun je Conimex pittige satésaus gebruiken of Conimex Gado gado satésaus i.p.v. Conimex pinda satésaus.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 854,0 kcal
Proteïnes 20,9 g
Suikers 36,0 g
Vezels 8,4 g
Vetten: 26,0 g
- Verzadigde vetten 4,4 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 723,8 g
Transvetten 0,1 g
Cholesterol 117,3 mg
Sodium 1.090,8 mg

* 1 portie = 100 g