Gado Gado met bloemkool en kroepoek

Zelf de lekkerste Gado Gado met bloemkool maak je eenvoudig zelf met dit recept en serveer dit heerlijke vegetarische gerecht uit de Chinees-Indische keuken met Conimex Saté Kroepoek. Extra lekker en vol van smaak door Conimex Pinda Satésaus en Conimex Gebakken Uitjes.

5 stemmen

15 min
Mild

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens aanwijzing op verpakking.

Maak de bloemkool schoon en snijd in roosjes. Maak de wortel schoon en snijd in plakjes. Kook de bloemkoolroosjes en plakjes wortel ca. 5 min. in kokend water met zout. Afgieten.

Kook de eieren in 8-10 min. hard. Laten schrikken onder koude kraan. Pel eieren en snijd in plakjes. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd de peper in dunne ringetjes. Snijd sla in stukjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en wok de bloemkool, wortel en peperringetjes 5 min.

Bereid de Conimex Pinda Satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking.

Leg de sla, groente en ei met de pindasaus op een grote schaal. Strooi er Conimex Gebakken uitjes en Conimex Sate Kroepoek over. Geef de rijst erbij.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de gado Gado met bloemkool en kroepoek, Conimex Sambal op tafel.