Gado gado Indonesische groenten met ei

Gado gado Indonesische groenten met ei

Vegetarische gado gado maken? Met dit gado gado recept maak je in 30 minuten heerlijke Indonesische groenten met ei. Serveer hem met Conimex Satésaus Mild of Pikant.

Servings

2

Prep

30 min

Cook time

Mild en kindvriendelijk

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 200 g sperziebonen
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 kleine spitskool
  • 2 eieren
  • 75 g taugé
  • 1 pot Conimex Satésaus Mild 400g
  • 2 eetlepels Conimex Seroendeng
  • Tip: Lekker met vegetarische kroepoek Conimex Kroepoek Jakarta
  • Serveergrootte 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 990
    • Eiwitten 32.7g
    • Koolhydraten incl. vezels 134.8g
    • Koolhydraten excl. vezels 117.9g
    • Suikers 72.6g
    • Vezels 16.9g
    • Vetten 39.8g
    • Verzadigde vetten 9.4g
    • Onverzadigde vetten 28.5g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 2.6g
    • Meervoudig onverzadigd vet 1.9g
    • Transvet 0.6g
    • Cholesterol 215mg
    • Natrium 1688mg
    • Zout 4.21g
    • Calcium 23%
    • Ijzer 20%
    • Potassium 33%
    • Vitamine C 169%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de spitskool grof.

  2. Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in vieren. Kook de sperziebonen, bloemkool en spitskool in een pan met gezouten water beetgaar. Kook aan het einde de taugé 1 min. mee. Giet de groenten af en verdeel over 2 borden.

  3. Verwarm intussen de Conimex satésaus. Garneer de groenten met het ei, de Conimex seroendeng en de kroepoek. En serveer de gado gado met de satésaus.