Ingrediënten
- 1 kleine winterpeen
- 1 komkommer
- 125 g tauge
- 1 kleine spitskool
- 150 g sperzieboon
- 2 eieren
Satésaus
- 1 pot Conimex Javaanse Pinda Satésaus
- 250 ml water
Bereidingswijze
-
Kook de sperziebonen kort. Halveer de komkommer in de lengte en snijd deze in plakjes. Snijd de spitskool en wortel in dunne reepjes.
-
Kook de eieren 7 à 8 minuten. Bereid de satésaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Dresseer de groenten op een bord. Serveer de satésaus in een bakje ernaast of schenk deze over de groenten heen. Snijd de eieren in vier kwarten en verdeel over de borden.
-
Eetsmakelijk!
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.