Fricandel Goreng - Indische gehaktballetjes met mie en boontjes

Deze fricandel Goreng - Indische gehaktballetjes met mie en boontjes is een zeer complete maaltijd die in slechts 20 minuten tijd al op tafel staat. Mag niet ontbreken bij een rijsttafel.

30 stemmen

20 min
Kruidig,Mild en kindvriendelijk

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Wel de Conimex mix voor nasi goreng 10 minuten in 25 ml heet water.

Kook de sperziebonen in ruim kokend water. Afgieten en mengen met 3 el Conimex Ketjap Manis.

Meng het rundergehakt met de gewelde mix, verkruimel de beschuiten erboven, voeg het ei en 3 el Conimex Ketjap Manis toe. Vorm er kleine balletjes van.

Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en wok de balletjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar. Voeg de Conimex Sweet Chilisaus toe, verwarm deze kort mee.

Kook ondertussen de Conimex Chinese Eiermie volgens de aanwijzing op de verpakking.

Verdeel de warme mie, de bonen en de gehaktballetjes over 4 borden.

Bestrooi met de bieslook.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de Fricandel Goreng - Indische gehaktballetjes met mie en boontjes Conimex Sambal op tafel.