Five Spice noedelsoep met garnalen en paksoi

Heerlijke Five Spice noedelsoep met garnalen en paksoi. Deze noedelsoep maak je eenvoudig zelf met dit recept en natuurlijk Conimex Five Spice Woksaus. Five Spice is een authentieke en populaire Chinese kruidenmelange, waarmee je eindeloos kan variëren.

0 stemmen

10 min
Mild

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Was en snijd de paksoi in repen (van baby paksoi hoef je de blaadjes alleen los te halen, die kunnen verder heel blijven). Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de gamba’s met de kerstomaatjes 2 minuten. Voeg 8 el Conimex Woksaus Five Spice toe en wok nog 1 minuut.

Schenk de bouillon erbij en breng dit aan de kook. Roer dan de de paksoi en de Conimex Wok Noedels erdoor en kook ze in de soep gaar in ongeveer 2 minuten.

Voeg naar smaak wat woksaus toe, schep de noedelsoep in kommen en strooi er wat Conimex Gebakken Uitjes over.

Serveertip

Zet bij de five Spice noedelsoep met garnalen en paksoi lekkere Conimex Kroepoek Bali, Conimex Ketjap Manis en Conimex Sambal Badjak op tafel.

Variaties

Je kunt deze noedelsoep ook van kippen- of kruidenbouillon maken.