Five Spice noedelsoep met garnalen en paksoi

Five Spice noedelsoep met garnalen en paksoi

Dit noedelsoep recept met garnalen en paksoi is helemaal geweldig lekker met de five spice woksaus. De five spice woksaus maken voor deze noedelsoep met visbouillon en de tomaat is zalig.

Servings

4

Prep

20 min

Cook time

Mild

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 500 g paksoi
  • 200 g cherrytomaatjes
  • 1 el Conimex Wok Olie
  • 400 g rauwe gepelde gamba's
  • 10 el Conimex Woksaus Five Spice
  • 1.5 l visbouillon (van 3 tabletten)
  • 1.5 zak Conimex Wok Noedels
  • 4 el Conimex Gebakken Uitjes
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 653
    • Eiwitten 33.1g
    • Koolhydraten incl. vezels 86.9g
    • Koolhydraten excl. vezels 82.8g
    • Suikers 18.5g
    • Vezels 4.0g
    • Vetten 20.0g
    • Verzadigde vetten 7.6g
    • Onverzadigde vetten 11.1g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.5g
    • Meervoudig onverzadigd vet 1.3g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 126mg
    • Natrium 2960mg
    • Zout 7.40g
    • Calcium 23%
    • Ijzer 10%
    • Potassium 24%
    • Vitamine C 57%
    • Vitamine A 4%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Was en snijd de paksoi in repen. Verwijder de kroontjes van de cherrytomaatjes en was ze.

  2. Verhit een wok, voeg een eetlepel Conimex wokolie toe en wok de gamba's met de cherrytomaatjes 2 minuten. Voeg de Conimex woksaus Five Spice toe en wok nog 1 minuut. Voeg de visbouillon toe en breng aan de kook. Voeg vervolgens de paksoi en de Conimex wok noedels toe. Kook ze 2 minuten. Schep de noedelsoep in kommen en strooi er wat Conimex gebakken uitjes over.