Five Spice noedelsoep met garnalen en paksoi

Dit noedelsoep recept met garnalen en paksoi is helemaal geweldig lekker met de five spice woksaus. De five spice woksaus maken voor deze noedelsoep met visbouillon en de tomaat is zalig.

1 stem

20 min
Mild

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Was en snijd de paksoi in repen. Verwijder de kroontjes van de cherrytomaatjes en was ze.

Verhit een wok, voeg een eetlepel Conimex wokolie toe en wok de gamba's met de cherrytomaatjes 2 minuten. Voeg de Conimex woksaus Five Spice toe en wok nog 1 minuut. Voeg de visbouillon toe en breng aan de kook. Voeg vervolgens de paksoi en de Conimex wok noedels toe. Kook ze 2 minuten. Schep de noedelsoep in kommen en strooi er wat Conimex gebakken uitjes over.

Serveertip

Zet bij deze five spice noedelsoep met garnalen en paksoi Conimex Ketjap Manis en Sambal Badjak op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 653,0 kcal
Proteïnes 33,1 g
Suikers 18,6 g
Vezels 4,0 g
Vetten: 20,0 g
- Verzadigde vetten 7,6 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 17,4 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 126,0 mg
Sodium 2.960,2 mg

* 1 portie = 100 g