Five spice noedels met paprika, roerei en pinda’s

Eenvoudig vegetarisch gerecht van in Conimex Wok Olie gebakken sperziebonen, rode paprika en ongezouten pinda's in Conimex Woksaus Five Spice. Bestrooi met verse peterselie en zet een bakje Conimex Cassave Kroepoek op tafel.

0 stemmen

20 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de wok Conimex Wok Noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze uitlekken.

Breng in een andere pan ook ruim water aan de kook en kook de sperziebonen 4 min. en giet ze af. Snijd ondertussen de paprika’s in stukjes. Hak de pinda’s grof. Klop de eieren los met 1 el Conimex Woksaus Five Spice.

Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wok olie toe en wok de paprika en boontjes 5 min. Roer de losgeklopte eieren erdoor en roer tot ze zijn gestold.

Voeg 7-9 el woksaus toe en wok nog 1 min. Schep vervolgens de wok noedels door het gerecht en warm goed door. Schep de pinda’s en peterselie erdoor.

Serveertip

Geef pittige Conimex Sambal Oelek bij de Five spice noedels met paprika, roerei en pinda’s om aan tafel zelf toe te voegen.

Variaties

Verkruimel vlak voor het eten Conimex Cassave Kroepoek over het gerecht.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 586,0 kcal
Proteïnes 20,1 g
Suikers 17,1 g
Vezels 7,5 g
Vetten: 25,7 g
- Verzadigde vetten 7,6 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 7,8 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 214,6 mg
Sodium 1.158,5 mg

* 1 portie = 100 g