Five Spice noedels met oesterzwammen

Oosterse smaken van ver, gewoon in je eigen keuken! Probeer deze heerlijke Five Spice noedels met lekker veel groenten.

0 stemmen

25 min
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 4 porties)

  • 250 g Conimex Wok Noedels
  • 1 rode ui
  • 3 wortelen
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ,5 cm verse gember
  • 1 kleine witte kool
  • 4 lente-uitjes
  • 130 gram Conimex Wok Paste Five Spice & Black Bean (1 zakje)
  • 250 g oesterzwammen (of champignons)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij ondertussen de ui, wortelen en witte kool en oesterzwammen in stukken. Hak de knoflook en gember fijn.

Verhit 1 eetlepel olie in een wok en fruit hierin de ui ca. 3 minuten. Voeg vervolgens de knoflook toe en fruit deze 1 minuut mee.

Voeg de groenten, Wok Paste en een klein beetje water toe en kook het geheel voor 5-7 minuten. Voeg de noedels toe en roer tot het een geheel is. Serveer het gerecht met de lente-uitjes.

Serveertip

Serveer dit gerecht met kroepoek cassave.

Variaties

Je kunt ook vlees of tofu toevoegen.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 403,0 kcal
Proteïnes 12,0 g
Suikers 18,6 g
Vezels 7,7 g
Vetten: 8,2 g
- Verzadigde vetten 3,9 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 0,2 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 0,0 mg
Sodium 723,5 mg

* 1 portie = 100 g