Five Spice noedels met oesterzwammen

Five Spice noedels met oesterzwammen

Oosterse smaken van ver, gewoon in je eigen keuken! Probeer deze heerlijke Five Spice noedels met lekker veel groenten.

Servings

4

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 250 g Conimex Wok Noedels
  • 1 rode ui
  • 3 wortelen
  • 2 teentjes knoflook
  • 1,5 cm verse gember
  • 1 kleine witte kool
  • 4 lente-uitjes
  • 130 gram Conimex Wok Paste Five Spice & Black Bean (1 zakje)
  • 250 g oesterzwammen (of champignons)
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 403
    • Eiwitten 12.0g
    • Koolhydraten incl. vezels 74.6g
    • Koolhydraten excl. vezels 66.9g
    • Suikers 18.6g
    • Vezels 7.7g
    • Vetten 8.2g
    • Verzadigde vetten 3.9g
    • Onverzadigde vetten 4.2g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.0g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.2g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 724mg
    • Zout 1.80g
    • Calcium 6%
    • Ijzer 9%
    • Potassium 19%
    • Vitamine C 61%
    • Vitamine A 4%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij ondertussen de ui, wortelen en witte kool en oesterzwammen in stukken. Hak de knoflook en gember fijn.

  2. Verhit 1 eetlepel olie in een wok en fruit hierin de ui ca. 3 minuten. Voeg vervolgens de knoflook toe en fruit deze 1 minuut mee.

  3. Voeg de groenten, Wok Paste en een klein beetje water toe en kook het geheel voor 5-7 minuten. Voeg de noedels toe en roer tot het een geheel is. Serveer het gerecht met de lente-uitjes.

Probeer dit gerecht ook eens met pompoen, boerenkool of paksoi.