Eiermie met paksoi en roerei

Deze eiermie met paksoi en roerei is een redelijk eenvoudig recept. Eiermie is een rijke soort mie. Mie wordt authentiek gemaakt van de beste kwaliteit tarwe zónder extra toevoegingen. Eiermie wordt gemaakt met de toevoegingen van scharreleieren deze geven de eiermie precies die extra volle smaak.

6 stemmen

20 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snij de paksoi in brede repen.

Kook de Conimex Chinese eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

Verhit 2 el Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin de paksoi ca. 1 minuten.

Klop de eieren en de Conimex sambal badjak door elkaar en schenk dit bij dede paksoi in de wok. Roer tot het ei is gestold.

Meng vervolgens 1 dl water en de Conimex boemboe bami goreng erdoor.

Meng het groenten-eimengsel met de mie en roerbak de eiermie nog ca. 2 minuten .

Variaties

Voeg naast de paksoi, ook nog een in reepjes gesneden paprika toe.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 426,0 kcal
Proteïnes 14,4 g
Suikers 11,0 g
Vezels 3,5 g
Vetten: 16,2 g
- Verzadigde vetten 3,3 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 63,3 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 170,2 mg
Sodium 971,4 mg

* 1 portie = 100 g