Eiermie met paksoi en roerei

Eiermie met paksoi en roerei

Deze eiermie met paksoi en roerei is een redelijk eenvoudig recept. Eiermie is een rijke soort mie. Mie wordt authentiek gemaakt van de beste kwaliteit tarwe zónder extra toevoegingen. Eiermie wordt gemaakt met de toevoegingen van scharreleieren deze geven de eiermie precies die extra volle smaak.

Servings

4

Prep

15 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 zak Conimex Eiermie
  • 450 g paksoi (1 struik)
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 2 eieren
  • 0.5 el Conimex Sambal Badjak
  • 1 bakje Conimex Boemboe Bami Goreng
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 426
    • Eiwitten 14.4g
    • Koolhydraten incl. vezels 57.5g
    • Koolhydraten excl. vezels 54.0g
    • Suikers 11.0g
    • Vezels 3.5g
    • Vetten 16.2g
    • Verzadigde vetten 3.3g
    • Onverzadigde vetten 12.2g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 1.1g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.4g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 170mg
    • Natrium 971mg
    • Zout 2.43g
    • Calcium 7%
    • Ijzer 7%
    • Potassium 8%
    • Vitamine C 35%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snij de paksoi in brede repen.

  2. Kook de Conimex Chinese eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

  3. Verhit 2 el Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin de paksoi ca. 1 minuten.

  4. Klop de eieren en de Conimex sambal badjak door elkaar en schenk dit bij dede paksoi in de wok. Roer tot het ei is gestold.

  5. Meng vervolgens 1 dl water en de Conimex boemboe bami goreng erdoor.

  6. Meng het groenten-eimengsel met de mie en roerbak de eiermie nog ca. 2 minuten .