Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 zak Conimex Eiermie
- 450 g paksoi (1 struik)
- 2 el Conimex Wokolie
- 2 eieren
- 0.5 el Conimex Sambal Badjak
- 1 bakje Conimex Boemboe Bami Goreng
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snij de paksoi in brede repen.
-
Kook de Conimex Chinese eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
-
Verhit 2 el Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin de paksoi ca. 1 minuten.
-
Klop de eieren en de Conimex sambal badjak door elkaar en schenk dit bij dede paksoi in de wok. Roer tot het ei is gestold.
-
Meng vervolgens 1 dl water en de Conimex boemboe bami goreng erdoor.
-
Meng het groenten-eimengsel met de mie en roerbak de eiermie nog ca. 2 minuten .
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers