Dipsaus met citroen

Dipsaus met citroen

Heerlijke frisse citrusdip maak je eenvoudig en snel met dit recept en Conimex Oestersaus. In slechts 2 minuten tijd staat deze heerlijke dipsaus al op tafel.

Servings

4

Prep

2 min

Cook time

Mild en kindvriendelijk

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 0.5 citroen
  • 2 dl Conimex Oestersaus
  • 2 el fijngeknipt bieslook
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 70
    • Eiwitten 2.2g
    • Koolhydraten incl. vezels 14.9g
    • Koolhydraten excl. vezels 14.8g
    • Suikers 12.4g
    • Vezels 0.1g
    • Vetten 0.1g
    • Verzadigde vetten 0.0g
    • Onverzadigde vetten 0.1g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.0g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.0g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 1744mg
    • Zout 4.36g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Potassium <1%
    • Vitamine C 5%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Boen de citroen onder de koude kraan schoon. Rasp het gele deel van schil (het wit eronder is bitter van smaak). Pers de citroenhelft daarna uit.

  2. Roer het sap, de rasp en de bieslook met de Conimex Oestersaus tot een gladde saus.