Ingrediënten
ongegroepeerd
- 0.5 citroen
- 2 dl Conimex Oestersaus
- 2 el fijngeknipt bieslook
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Boen de citroen onder de koude kraan schoon. Rasp het gele deel van schil (het wit eronder is bitter van smaak). Pers de citroenhelft daarna uit.
-
Roer het sap, de rasp en de bieslook met de Conimex Oestersaus tot een gladde saus.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers