Currynoedels met ham, ananas en spitskool

Een recept noedels als een curry met ham, ananas en spitskool is bijzonder. Deze currynoedels zijn extra lekker door de kerrie djawa en ketjap manis die door het gerecht gaan.

0 stemmen

15 min
Mild

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de Conimex wok noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Trek ze na een minuut met twee vorken uit elkaar. Giet ze af in een vergiet, spoel ze met koud water en laat ze goed uitlekken. Was en snijd ondertussen de spitskool in reepjes. Laat de ananasstukjes goed uitlekken.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 eetlepels Conimex wok olie in en roerbak hierin de koolreepjes en de Conimex kerrie djawa een minuut of 3. Schep de afgekoelde noedels en de hamblokjes erdoor en roerbak nog eens 3 minuten. Meng dan de ananasstukjes en de Conimex ketjap manis erdoor en schep alles nog een keer goed door elkaar.

Serveer de currynoedels in diepe borden of kommen.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers Conimex Kroepoek en Atjar op tafel.

Variaties

Vervang de Kerrie Djawa in deze currynoedels met ham, ananas en spitskool door 4 eetlepels Woksaus Curry Kokos of Woksaus Sweet & Sour, die je met de ananas en ketjap toevoegt.