Ingrediënten
ongegroepeerd
- 250 g Conimex Mie Nestjes
- 2 stronkjes broccoli
- 2 el Conimex Wokolie
- 250 g gekookte, gepelde Noorse garnalen
- 4 takjes verse koriander
- 200 g Conimex Rode Curry Paste
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snij de broccoli in roosjes en hak de koriander fijn.
-
Kook de Conimex mie nestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verhit 2 el Conimex wokolie, wok de broccoli ca. 3 minuten. Voeg de garnalen en de rode currypaste toe en roer de curry paste goed door. wok de garnalen en currypaste ca. 1 minuut mee
-
Schep tot slot de mie door de curry en wok kort mee.
-
Serveer de mie met garnalen en broccoli met de fijn gesneden koriander.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers