Curry mie met garnalen en broccoli

Curry mie met garnalen en broccoli

In dit recept wordt gebruik gemaakt van de rijke smaak uit de Thaise keuken. Met de Conimex Thaise Rode Curry Paste waan je je in de Thaise keuken. De Thaise rode curry in combinatie met de Conimex mie nestjes maken dit zalige gerecht helemaal af.

Servings

4

Prep

15 min

Cook time

Pittig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 250 g Conimex Mie Nestjes
  • 2 stronkjes broccoli
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 250 g gekookte, gepelde Noorse garnalen
  • 4 takjes verse koriander
  • 200 g Conimex Rode Curry Paste
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 406
    • Eiwitten 24.8g
    • Koolhydraten incl. vezels 47.4g
    • Koolhydraten excl. vezels 53.3g
    • Suikers 4.8g
    • Vezels 4.0g
    • Vetten 9.6g
    • Verzadigde vetten 2.1g
    • Onverzadigde vetten 7.2g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.2g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.6g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 126mg
    • Natrium 602mg
    • Zout 1.50g
    • Calcium 10%
    • Ijzer 2%
    • Potassium 6%
    • Vitamine C 37%
    • Vitamine A 3%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snij de broccoli in roosjes en hak de koriander fijn.

  2. Kook de Conimex mie nestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit 2 el Conimex wokolie, wok de broccoli ca. 3 minuten. Voeg de garnalen en de rode currypaste toe en roer de curry paste goed door. wok de garnalen en currypaste ca. 1 minuut mee

  4. Schep tot slot de mie door de curry en wok kort mee.

  5. Serveer de mie met garnalen en broccoli met de fijn gesneden koriander.