Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby maïs

Dit lekkere vegetarisch recept met noodles, worteltjes, prei en cashewnoten is snel en makkelijk te maken. Het recept is kruidig op smaak gebracht met de Conimex curry lemongrass & chili wok paste.

15 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 2 porties)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Laat de baby-maïs uit blik uitlekken. Snijd de prei in ringen, de worteltjes in schuine dunne plakjes en halveer de mais. Hak de cashewnoten grof en de koriander fijn.

Verhit 2 el Wokolie, wok de wortel en de prei ca. 3 minuten. Voeg de baby-maïs toe en roerbak ca. 2 minuten op laag vuur.

Voeg de Wok Paste en de woknoedels toe, meng alles door elkaar en warm nog even door.

Serveer de curry lemongrass & chilinoedels met baby maïs in diepe borden. Bestrooi de curry lemongrass & chilinoedels met cashewnoten en koriander.

Serveertip

Serveer de Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby maïs met Conimex Cassave Kroepoek.

Variaties

Wok voor een niet vegetarische variant eventueel stukjes kip, kalkoen of gehakt mee met de maïs. Gebruik dan maar 20 g cashewnoten.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 643,0 kcal
Proteïnes 15,3 g
Suikers 26,4 g
Vezels 10,4 g
Vetten: 22,6 g
- Verzadigde vetten 3,9 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 318,4 g
Transvetten 0,1 g
Cholesterol 0,0 mg
Sodium 1.614,0 mg

* 1 portie = 100 g