Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby maïs

Lekker vegetarisch recept met noodles, worteltjes, prei en cashewnoten. Een snel makkelijk recept, kruidig op smaak gebracht met de Conimex Curry Lemongrass & Chili Wok Paste. Kijk voor meer wok recepten op www.conimex.nl

11 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de verse baby-maïs 3 min. in kokend water. Afgieten in een vergiet en goed laten uitlekken. (Spoel de baby-maïs uit blik af met koud water, ze zijn al gekookt en laat ze goed uitlekken.)

Snijd de prei in reepjes en de worteltjes in schuine dunne plakjes. Hak de cashewnoten grof. Pluk de blaadjes van de munt of koriander.

Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de baby-maïs en wortel 3 min. Voeg de prei toe en roerbak 3 min. Zet het vuur laag.

Voeg de Wok Paste en de woknoedels toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Schep de cashewnoten en de helft van de kruiden erdoor. Verdeel de Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby maïs over 2 grote kommen of diepe borden. Strooi de rest van de kruiden erover.

Serveertip

Serveer de Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby maïs met Conimex Cassave Kroepoek.

Variaties

Wok voor een niet vegetarische variant eventueel stukjes kip, kalkoen of gehakt mee met de maïs. Gebruik dan maar 20 g cashewnoten.