Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 prei
- 200 g babymaïs uit blik
- 150 g geschrapte worteltjes
- 40 g ongezouten cashewnoten
- 3 takjes koriander
- 2 el Conimex Wokolie
- 300 g Conimex Wok noedels Kant en Klaar (2 porties)
- 130 g Conimex Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili (1 zakje)
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Laat de baby-maïs uit blik uitlekken. Snijd de prei in ringen, de worteltjes in schuine dunne plakjes en halveer de mais. Hak de cashewnoten grof en de koriander fijn.
-
Verhit 2 el Wokolie, wok de wortel en de prei ca. 3 minuten. Voeg de baby-maïs toe en roerbak ca. 2 minuten op laag vuur.
-
Voeg de Wok Paste en de woknoedels toe, meng alles door elkaar en warm nog even door.
-
Serveer de curry lemongrass & chilinoedels met baby maïs in diepe borden. Bestrooi de curry lemongrass & chilinoedels met cashewnoten en koriander.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers