Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby maïs

Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby maïs

Dit lekkere vegetarisch recept met noodles, worteltjes, prei en cashewnoten is snel en makkelijk te maken. Het recept is kruidig op smaak gebracht met de Conimex curry lemongrass & chili wok paste.

Servings

2

Prep

15 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 prei
  • 200 g babymaïs uit blik
  • 150 g geschrapte worteltjes
  • 40 g ongezouten cashewnoten
  • 3 takjes koriander
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 300 g Conimex Wok noedels Kant en Klaar (2 porties)
  • 130 g Conimex Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili (1 zakje)
  • Serveergrootte 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 643
    • Eiwitten 15.3g
    • Koolhydraten incl. vezels 100.7g
    • Koolhydraten excl. vezels 90.3g
    • Suikers 26.4g
    • Vezels 10.4g
    • Vetten 22.6g
    • Verzadigde vetten 3.9g
    • Onverzadigde vetten 17.7g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 4.8g
    • Meervoudig onverzadigd vet 1.7g
    • Transvet 0.1g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 1614mg
    • Zout 4.03g
    • Calcium 4%
    • Ijzer 9%
    • Potassium 12%
    • Vitamine C 11%
    • Vitamine A 228%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Laat de baby-maïs uit blik uitlekken. Snijd de prei in ringen, de worteltjes in schuine dunne plakjes en halveer de mais. Hak de cashewnoten grof en de koriander fijn.

  2. Verhit 2 el Wokolie, wok de wortel en de prei ca. 3 minuten. Voeg de baby-maïs toe en roerbak ca. 2 minuten op laag vuur.

  3. Voeg de Wok Paste en de woknoedels toe, meng alles door elkaar en warm nog even door.

  4. Serveer de curry lemongrass & chilinoedels met baby maïs in diepe borden. Bestrooi de curry lemongrass & chilinoedels met cashewnoten en koriander.