Ingrediënten
- 200 g sperziebonen
- 400 g pompoen in blokjes gesneden
- 1 ui
- 1 zakje Conimex Rode Curry Paste 90 g
- 200 g kikkererwten uitgelekt
- 225 g pandanrijst
- 200 ml kokosmelk
- 2 el Conimex Wokolie
Bereidingswijze
-
Kook de rijst.
-
Snij de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen.
-
Kook de sperziebonen ca. 5 min. voor.
-
Bak de ui en pompoen ca. 5 min in de wok olie op middelhoog vuur.
-
Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water toe Breng al roerend aan de kook en laat 5 min. zachtjes doorkoken. Check ondertussen of de pompoen gaar is.
-
Voeg de sperziebonen en kikkererwten toe en warm goed door.
-
Serveer de curry met de gekookte rijst.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.