Ingrediënten
- 150 g champignons of oesterzwammen
- 200 g bimi of broccoli
- 1 ui
- 1 zakje Conimex Groene Curry Paste 90 g
- 200 g kikkererwten uitgelekt
- 225 g pandanrijst
- 200 ml kokosmelk
- 2 el Conimex Wokolie
Bereidingswijze
-
Kook de rijst.
-
Snij de champignons of scheur de oesterzwammen in reepjes. Snij de ui in halve ringen. Snij de bimi in stukken of de broccoli in roosjes.
-
Bak de champignons of oesterzwammen ca. 3 min. in de wok olie op middelhoog vuur. Voeg de ui en de bimi of broccoli toe en bak nog ca. 3 min.
-
Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water en de kikkererwten toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.
-
Serveer de curry met de gekookte rijst.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.