Ingrediënten
- 200 g broccoli
- 300 g zoete aardappel
- 150 g mais uitgelekt
- 1 ui
- 1 zakje Conimex Gele Curry Paste 90 g
- 225 g pandanrijst
- 200 ml kokosmelk
- 2 el Conimex Wokolie
- 1 handje pinda's ongezouten
Bereidingswijze
-
Kook de rijst
-
Snij de ui in halve ringen en de broccoli in roosjes
-
Kook de broccoli ca. 5 min. voor
-
Bak de ui en zoete aardappel ca. 5 min. in de wok olie op middelhoog vuur.
-
Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water, mais en broccoli toe. Breng al roerend aan de kook en laat 5 min. zachtjes doorkoken. Check ondertussen of de aardappel gaar is.
-
Serveer de curry met de gekookte rijst en bestrooi met de pinda's.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.