Ingrediënten
- 375 g tofu naturel
- 200 g sugar snaps of sperziebonen
- 1 ui
- 1 zakje Conimex Groene Curry Paste 90 g
- 225 g pandanrijst
- 200 ml kokosmelk
- 2 el Conimex Wokolie
Bereidingswijze
-
Snij de tofu in blokjes. Zet een pan op met kokend water, zet het vuur uit en voeg 1 tl zout toe. Laat de tofu ca.10 min. wellen in het zoute, warme water.
-
Kook ondertussen de rijst. Snij de ui in halve ringen, halveer de sugar snaps of sperziebonen.
-
Kook de sugar snaps of sperziebonen ca. 5 min. voor.
-
Bak de ui en sugarsnaps ca. 2-3 min. in de wok olie op middelhoog vuur.
-
Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.
-
Serveer de curry met de gekookte rijst.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.