Citrusdip

Heerlijke frisse citrusdip maak je eenvoudig en snel met dit recept en Conimex Oestersaus. In slechts 2 minuten tijd staat deze heerlijke dipsaus al op tafel.

0 stemmen

2 min
Mild en kindvriendelijk,Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Boen de citroen onder de koude kraan schoon. Rasp het gele deel van schil (het wit eronder is bitter van smaak). Pers de citroenhelft daarna uit.

Roer het sap, de rasp en de bieslook met de Conimex Oestersaus tot een gladde saus.

Serveertip

Deze citrusdip is lekker bij kroepoek of pappadums.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 70,0 kcal
Proteïnes 2,2 g
Suikers 12,4 g
Vezels 0,2 g
Vetten: 0,1 g
- Verzadigde vetten 0,0 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 1.743,5 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 0,0 mg
Sodium 1.743,6 mg

* 1 portie = 100 g