Chinese wok noedels met Five Spice beef en lente-ui

Heerlijke Chinese wok noedels met Five Spice beef en lente-ui. Heerlijke Conimex Wok Noedels met door Conimex Woksaus Five Spice gekruide bieflapjes en lente-ui. Maak er een feestje van en serveer dit heerlijke noedel-gerecht met Conimex Saté Kroepoek. Dit heerlijk gerecht mag niet ontbreken bij rijsttafel en staat in slechts 20 minuten al op tafel.

0 stemmen

20 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex Wok Noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en goed laten uitlekken. Snijd de in dunne plakjes. Was en snijd de lente-uitjes in dunne reepjes.

Verhit een hapjespan, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak de groenten 6-7 minuten. Voeg de noedels en 2 el Conimex Woksaus Five Spice toe en wok 2 minuten mee.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de plakjes vlees ca. 2 minuten. Voeg de rest van de woksaus en de lente-uitjes toe en verwarm 2 minuten.

Verdeel de noedels over 4 borden, schep de five spice beef erop en leg de Conimex Sate Kroepoek ernaast.

Serveertip

Zet bij de Chinese wok noedels met Five Spice beef en lente-ui Conimex Gebakken Uitjes op tafel voor een lekker knappertje.

Variaties

Lekker anders kan ook: Gebruik in plaats van gekookte noedels 2 zakjes Conimex witte of gele Wokrijst. Lente-uitjes krullen mooi op als je ze minstens 10 minuten in ijskoud water legt.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 654,0 kcal
Proteïnes 32,9 g
Suikers 24,3 g
Vezels 7,6 g
Vetten: 25,8 g
- Verzadigde vetten 8,1 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 3,4 g
Transvetten 0,3 g
Cholesterol 56,2 mg
Sodium 1.403,6 mg

* 1 portie = 100 g