Chinese wok noedels met Five Spice beef en lente ui

Chinese wok noedels met Five Spice beef en lente ui

Heerlijke Chinese wok noedels met Five Spice beef en lente-ui. Heerlijke Conimex Wok Noedels met door Conimex Woksaus Five Spice gekruide bieflapjes en lente-ui. Maak er een feestje van en serveer dit heerlijke noedel-gerecht met Conimex Saté Kroepoek. Dit heerlijk gerecht mag niet ontbreken bij rijsttafel en staat in slechts 20 minuten al op tafel.

Servings

4

Prep

10 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 250 g Conimex Wok Noedels
  • 400 g malse bieflapjes
  • 6 lente-uien
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 600 g chinese roerbakgroenten
  • 12 el Conimex Woksaus Five Spice
  • 25 g Conimex Kroepoek Saté 75g
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 654
    • Eiwitten 32.9g
    • Koolhydraten incl. vezels 72.6g
    • Koolhydraten excl. vezels 65.0g
    • Suikers 24.3g
    • Vezels 7.6g
    • Vetten 25.8g
    • Verzadigde vetten 8.1g
    • Onverzadigde vetten 13.8g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 3.1g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.3g
    • Transvet 0.3g
    • Cholesterol 56mg
    • Natrium 1404mg
    • Zout 3.51g
    • Calcium 2%
    • Ijzer 12%
    • Potassium 13%
    • Vitamine C 7%
    • Vitamine A 4%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de Conimex Wok Noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en goed laten uitlekken. Snijd de in dunne plakjes. Was en snijd de lente-uitjes in dunne reepjes.

  2. Verhit een hapjespan, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak de groenten 6-7 minuten. Voeg de noedels en 2 el Conimex Woksaus Five Spice toe en wok 2 minuten mee.

  3. Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de plakjes vlees ca. 2 minuten. Voeg de rest van de woksaus en de lente-uitjes toe en verwarm 2 minuten.

  4. Verdeel de noedels over 4 borden, schep de five spice beef erop en leg de Conimex Sate Kroepoek ernaast.