Chinese viswok met snijbonen en taugé

Deze Chinese viswok met snijbonen en taugé maak je eenvoudig en snel met dit visrecept en Conimex Five Spice Wokolie. Five Spice is een authentieke en populaire Chinese kruidenmelange. Deze Chinese viswok mag niet ontbreken bij een rijsttafel.

0 stemmen

15 min
Kruidig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af, spoel met koud water en laat afkoelen. Snijd de visfilet in mooie blokjes van 2 cm.

Verhit een grote wok, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de visblokjes voorzichtig in 3 minuten gaar. Haal ze uit de wok en houd ze warm. Zet de wok terug op het vuur en wok hierin de snijbonen 3 minuten. Meng er de Conimex Woksaus Five Spice en de rijst doorheen en warm het gerecht goed door.

Schep voorzichtig de gare visblokjes en de taugé door de rijst. Verdeel de viswok over 4 borden en bestrooi met de peterselie.

Serveertip

Zet bij de chinese viswok met snijbonen en taugé lekkere Conimex Kroepoek Cassave op tafel.

Variaties

Vervang de visfilet door grote gepelde garnalen.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 623,0 kcal
Proteïnes 30,1 g
Suikers 14,3 g
Vezels 8,4 g
Vetten: 11,3 g
- Verzadigde vetten 2,4 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 2,8 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 70,0 mg
Sodium 922,0 mg

* 1 portie = 100 g